Oskárek ve vánočním balíčku

Chcete si užít poklidnou atmosféru tradičních českých Vánoc? Objednejte si naši vánoční pohádku! Vyprávíme o narození Ježíška a také o tradičních zvycích. Příběh je doplněný českými koledami hranými na housle, flétnu, kytaru a basu. Nezapomněly jsme ani na staročeský lidový famfrnoch! V této pohádce rozhýbeme s dětmi dechové, artikulační i hlasové ústrojí, rozvineme rytmické cítění a v neposlední řadě procvičíme jemnou i hrubou motoriku.

Play Video

Foto z představení

Reference

Michaela Gilová

vychovatelka ŠD Ďáblice

Gábino a Katko.

Ráda bych Vám poděkovala za další milé vystoupení u nás ve ŠD.

Pokaždé dokážete svým projevem zaujmout. Mají Vás rády nejen ty mladší ročníky, ale i páťáci, kteří si Vás pamatují z předešlých vystoupení a vždy se na Vás těší.

Svou upřímností, nadšením a profesionalitou dokážete děti vtáhnout do svých příběhů a soutěží, během nichž je nenásilnou formou poučíte, uvolníte a potěšíte. Důkazem toho je, že během vystoupení děti poslouchají a reagují, a že si po Vašem odchodu pobrukují alespoň jednu z mnoha písniček, která během Vašeho vystoupení zazněla.

Děti si nikdy nenechají ujít možnost za Vámi po vystoupení zajít, aby Vás pozdravily a při té příležitosti zblízka okoukly Vaše hudební nástroje (kontrabas, housle, kytara) a nádherné kostýmy.

Moc tedy děkujeme a už teď se těšíme na další vystoupení.

blank

blank

blank

Objednávka pořadu

  • ** V případě, že budete chtít oddělenou fakturační adresu nebo máte jiný, specifický požadavek na fakturaci, uveďte ho prosím níže do poznámky.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.